Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

Kulturnatten på Nordatlantens Brygge

Kom på rundvisning i vores aktuelle udstilling, tag børnene med i det kreative værksted — og nyd en nordatlantisk forfriskning i cafébutikken

Fredag 11. oktober 2024 kl. 17—23

Kulturnatten er i sigte, og vi glæder os til en aften med unikke oplevelser til både børn og voksne.

OMVISNINGER

Kom på omvisning i udstillingen Du ser mig an — som jeg ser dig og dyk ned i dens dialog mellem fortid og nutid. Oplev, hvordan den grønlandske samtidskunstner Ivínguak’ Stork Høegh udfordrer vores forestillinger om Arktis gennem sine humoristiske og skarpe digitale fotocollager. Samtidig får du et sjældent indblik i værker af de oversete Grønlandsrejsende kvindelige kunstnere Christine Deichmann, Oda Isbrand, Ellen Locher Thalbitzer, Emilie Demant Hatt og Jette Bang, der skildrede kvinder og børn i hverdagssituationer.

Omvisningen starter hver time og varer 15 minutter.


OGSÅ FOR BØRN

Kulturnatten på Nordatlantens Brygge er også for børn. Oplev udstillingen Du ser mig an – som jeg ser dig med en flipflapper i hænderne, som inviterer til leg og nysgerrighed på kunstværkerne. Vi byder på islandsk og færøsk fredagsslik – og til de madmodige børn er der tørfisk.

Kig også forbi vores kreative værksted og lav din egen fotocollage med inspiration fra den grønlandske kunstner Ivínguak’ Stork Høegh. Hendes billeder i serien ’Arctic Exotic’ fortæller kuriøse historier om isbjerge, krokodiller, sæler og sandstrande.


VIRTUEL GRØNLANDSREJSE

Prøv også vores VR-briller i stueetagen og kom på en bjertagende rejse til Grønland.


KOSMISK RUM

Der vil også være åbent i Tróndur Paturssons glaskalejdoskop på kajen. Træd ind i Kosmisk rum og oplev uendeligheden i det storslåede værk.


NORDATLANTISK CAFÉ

Vi har varme og kolde forfriskninger i vores cafébutik, hvor du også kan shoppe bøger og designvarer fra hele Nordatlanten.

Vi ses på Nordatlantens Brygge

NB. Fri adgang med kulturpas

Kulturnatten / Kulturpas

Adgang til Kulturnatten er forbeholdt gæster med Kulturpas. Kulturpasset er et badge, der giver adgang til samtlige arrangementer under Kulturnatten og gratis transport med tog, bus og metro i Hovedstadsområdet i tidsrummet fra kl. 16-04. Kulturpasset koster 125 kr. og kan købes online herkulturnatten.dk.

Gratis adgang for børn under 12 år.

 

Læs mere om Kulturnatten

Læs mere om Kulturnatten