Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 10-17
Åbningstid i dag: 12-17
Åbningstid i dag: 12-17
Menu

CAFÉKONCERT: EKKI MINNA

Oplev en intim release-koncert med EKKI MINNA og Dacapo Records, hvor de præsenterer den første indspilning af den prisbelønnede islandske komponist Haukur Tómassons værk ‘Reaction’ i vores hyggelige café.

Fredag 18. oktober 2024 kl. 17

EKKI MINNA, der består af cellist Andrew Power og accordeonist Jónas Ásgeir Ásgeirsson, har etableret sig på den nordiske scene for ny musik som "selvbevidst skæve" performere, der "smelter os alle sammen via koreografi ind i et helt andet rum”.

Oplev deres enestående og engagerende performancestil, når de opfører Reaction af Haukur Tómasson som et led i udgivelsen af værkets premiereindspilning i samarbejde med Dacapo Records.


Nordisk prisvinder

Haukur Tómasson blev i 2004 tildelt Nordisk Råds musikpris, den største hæder, der gives til en nordisk komponist. Reaction, der blev komponeret i 2007 og ‘genkomponeret’ til EKKI MINNA i 2021, karakteriseres af lyse, levende passager med legende rytmiske elementer, i samspil med vidunderlige, fyldige klangverdener. Værkets højdepunkt, hvor instrumenterne spiller i en energisk, rytmisk unison, fyldt til bristepunktet af livsglæde, indkapsler værkets etos.

Sebastian Vinther Olsen, som også er tonemester til indspilningen, beskrev værket således: Andrews og Jónas’ sammenspil kunne skifte mellem at få de to instrumenter til at smelte sammen som én enhed og i det næste øjeblik lyde som to gamle slagsbrødre der gik i “kødet” på hinanden.


Release-koncert
Kom og fejr slagsbrødrenes udgivelse med et glas vin (først til mølle) og oplev deres unikke musik i den intime café på Nordatlantens Brygge.


CAFÉKONCERTER – FRI ENTRÉ

Vores hyggelige café danner rammen om en serie intime fyraftenskoncerter, hvor du kan tage hul på weekenden til skønne klange fra nord.

Koncerterne spilles kl. 17.15 og varer ca. 30 minutter.

Der er gratis adgang og caféen med nordatlantiske øl holder åbent til kl. 20.